Damir Kedžo je pop pjevač i jedno od najpoznatijih lica hrvatske glazbene scene. Rođen je u Omišlju na otoku Krku, a glazbenu karijeru započeo je u showu Story Supernova prije 16 godina.
Kedžine pjesme su među najslušanijima u Hrvatskoj, a njegovi singlovi nagrađivani su hitovi.
Glazbenik je koji je očarao publiku pjesmom “Sve u meni se budi” koja je ponijela titulu najslušanije pjesme u Hrvatskoj. Nakon toga niže samo hitove, pjesmom “Srce mi umire za njom” pobijedio je na Zagrebačkom festivalu. Pjesmama “Vidi se izdaleka”, “Poljubi me sad”, “Divlji vjetre” i “Nedodirljiva” osvojio eter i srca publike. Najslušaniji je muški pjevač u 2019 .godini u Hrvatskoj za što je dobio nagradu HGU-a “Najbolji muški izvođač” po službenim statistikama.

Damir Kedžo uspješno je nastupao i u inozemstvu i osvojio Grand prix festivala Slavjanski Bazaar u Vitebsku u Bjelorusiji i pobjedu na festivalu New Wave u Sochiju u Rusiji. Okušao se i u glumi te je osvojio nagradu hrvatskog glumišta za ulogu u slavnom mjuziklu “Crna kuća”. Pobijedio je na natjecanju Dora 2020. pjesmom “Divlji vjetre”. U ljeto 2020. u nakladi Croatia Recordsa objavljuje album “Poljubi me sad”.

Press Photo

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail