Top novosti

Damir Kedžo: “Poseban je osjećaj pjevati Divlji vjetre na trsatskoj Gradini”

Prvi Damirov koncert u doba pandemije, organiziran po svim uputama i preporukama stožera u sklopu programa Ljeto na Gradini, održan je ove subote.

Bio je to prvi koncert na kojem su organizatori znali svakog tko je ušao u prostor predivne trsatske Gradine u Rijeci, tko je prošao blagajnu i zaputio se na svoje mjesto. Iako je ulazak publike uz sve mjere opreza trajao gotovo dva sata, ništa nije umanjilo uzbuđenje zbog koncerta koji je bio jedinstven jer se radilo i o koncertnoj promociji novog Damirovog albuma Poljubi me sad koji se od petka može naći na svim prodajnim mjestima po cijeni od 99 kuna.

Više od 180 minuta zborno je publika pjevala baš svaku Damirovu pjesmu, a on nije mogao sakriti sreću i zadovoljstvo zbog koncerta, susreta s publikom i emocija koje su razmjenjivali. Koncert je završio remixom pjesme Divlji vjetre koji je Damir otpjevao na bis.
“Osjećaj je poseban i intenzivan. Presretan sam jer sam konačno pjevao s ljudima uživo, jer sam osjetio i njihovu energiju i emociju. Jutro nakon osjećam se tako da bi taj osjećaj zadržao zauvijek. Prošlo je sedam mjeseci od zadnjeg koncerta uživo, život nam se potpuno promijenio i na trenutke sam pomišljao da nikad više neću zapjevati na koncertu. Pjevanje uživo s publikom je moja misija i život. Dao sam svaki atom snage i ljubavi za vrijeme koncerta. Prekrasna publika na Gradini pokazala mi je da je jedva čekala ovaj rasprodani koncert. Hvala što ste sa mnom pjevali u jedan glas svaku pjesmu i stvorili osjećaj da ne želim da koncert ikad prestane. Hvala vam od srca i jedva čekam novi susret uživo”, rekao je Damir.

Prekrasna trsatska Gradina, pogled na more i svjetla Rijeke u pozadini bili su savršena kulisa koncertu. Publika je bila iznimno odgovorna, poštivala sve mjere i preporuke Stožera te je pokazala da iskrena emocija uvijek nađe put do srca publike. Kako su u najavama koncerta iz Damirovog tima obećavali, njegov dugogodišnji bend i tri prateća vokala zvučali su savršeno, a plesačice su dale dodatnu dimenziju koncerta. Uz Damira na Gradini bili su ponosni diskografi iz Croatia Recordsa, organizatori Ljeta na Gradini kao i sponzorski tim Dominik jewelry bez kojih ovaj album i koncert ne bi bio moguć.

Damir Kedžo je na Gradini opravdao sva očekivanja, potvrdio titulu najizvođenijeg muškog vokala u Hrvatskoj i podigao ljestvicu svojih koncerata.
“Atmosfera za pamćenje”, “Konačno nešto lijepo u ovo ludo vrijeme”, “Čarobna Gradina i Damirove pjesme dovoljne su za prekrasnu ljetnu noć” – samo su neki od komentara posjetitelja. Nadamo se da će utisci potrajati do nekog novog, vrlo skorog Damirovog koncerta.

2378 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail