Top novosti

Bajaga & Instruktori ekskluzivno u Zagrebu predstavili album “U sali lom”

“U sali lom”, dugoočekivani novi studijski album Bajage & Instruktora ekskuzivno je predstavljen zagrebačkoj publici sinoć u Luckia Casinu. Dvanaesti studijski album jednog od najvećih regionalnih rock ‘n’ roll bendova objavili su zajednički PGP RTS i Croatia Records dok je izvršni producent GMR Beograd. 

Poznati televizijski i radijski voditelj Dalibor Petko biranim je riječima najavio Bajagu i njegove Instruktore dok je direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac u emotivnom govoru naglasio kako mu je drago da je došlo vrijeme da prvoligaši rade s prvoligašima i kako se raduje nastavku suradnje s Bajagom. Istaknuo je kako dijele najljepše uspomene s početaka svojih karijera kad su surađivali u studijima i na koncertnim turnejama. Naš ugledni glazbeni kritičar Hrvoje Horvat osvrnuo se na Bajagino rock pjesništvo zaključivši kako će Bajaga izazvati  ‘u sali lom’ svakom odsviranom pjesmom.

Momčilo Bajagić Bajaga tvorac je najvećih rock hitova i sa svojim je Instruktorima na albumu “U sali lom” isporučio devet novih pjesama koje su fanovi diljem regije jedva dočekali. Nošene prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock poetikom izvedene pjesme “U sali lom”, “Može da te ubije grom”, “Severac”, “Bilo bi lako” i “Nikad te više neću zvati” ispraćene su uz oduševljenje okupljenih.

Goran Bare, Branimir Jovanovac i Darko Bakić iz bendova Opća Opasnost i Buđenje, Ivan Zak, glazbeni kritičar Bojan Mušćet, televizijska voditeljica Uršula Tolj, Silvestar Dragoje Šomi i brojni prijatelji i suradnici, ali najbitnije ljubitelji Bajaginog opusa, okupili su se u Luckia Casinu gdje su uživali u sjajnoj atmosferi i gostoprimstvu domaćina. Za kraj službene promocije albuma Bajaga & Instruktori izveli su svoj veliki hit, rock evergreen “Tišina” i time zaključili ovaj sjajan događaj od srca se zahvalivši okupljenima.

Objava albuma “U sali lom” nesumnjivo je jedan od najbitinijih diskografskih događaja godine i na čast je Croatia Recordsu, partnerima PGP RTS-u, GMR-u i cijeloj ekipi koja je radila na izdanju.

Album “U sali lom” nabavite po cijeni od 99 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na sljedećim linkovima:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=971552
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1373153991
Amazon: https://www.amazon.com
Deezer: http://deezer.com/hr/album/61544652
Smart URL: http://hyperurl.co/t7s96p

Foto: Krume Ivanovski

2144 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail