Novosti

Žera, Marko, Čeha, Toni, Mladen i Zec snimili pjesmu Banovina u srcu

U studiju Croatia Records snimljena je još jedna pjesma podrške svim ljudima s područja Banovine koje je razorni potres privremeno iselio iz njihovih domova.

Radijski urednik Hrvatskog katoličkog radija Slavko Nedić u trenu je napisao glazbu na stihove Ive Čuvalo Banovina u srcu.

Ideja je da pjevamo o lijepim trenutcima jer je stvarnost nažalost gora od svega što smo mogli očekivati. Svatko tko je prošao kroz Banovinu zna koliko je ona lijepa i bit će ponovo lijepa. To je poanta pjesme. Pjesma je nastala iz srca i zaista je bila inspirativna jer se i mi u Zagrebu još nismo oporavili  od potresa. No, ništa me ne može toliko tresti koliko ja imam snage u sebi da tu emociju, vjeru i nadu u bolje sutra dijelim dalje“, rekao je Slavko Nedić.

Pozivu da zajednički snime pjesmu odazvali su se Dražen Žerić Žera, Marko Vukes, Zlatan Ćehić Ćeha,Toni Janković, Mladen Burnać i Vladimir Kočiš Zec, a aranžmanski je pjesmu upotpunio Dragomir Herendić Dragianni.

I kroz lijepo i loše prolazimo zajedno. Nitko nije imun na tragediju koja se dogodila na Banovini i spremni smo pomoći na koji god način možemo. Tekst pjesme je jak i emotivan i uvijek ističem da mi je emocija u pjesmama najvažnija. Tako je i ovog puta i zato sam se odlučio priključiti snimanju. Optimimizam i nadu ne smijemo gubiti.“- poručio je Žera, frontman Crvene jabuke.

1038 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail