Top novosti

Vuk i Žera u najnovijem spotu Crvene jabuke “Bolje da sam sam”

Pjesma “Bolje da sam sam”, novi je službeni singl i spot Crvene jabuke. Vrlo brzo nakon objave novog albuma “Neka nova jutra”, Crvena jabuka predstavlja već drugi singl.

Odlične reakcije publike na njihov album pokazuju da su sve pjesme favoriti za spotove, a i Žeri je u planu što više novih lijepih pjesama pretvoriti u slike. Najnoviji spot Crvene jabuke režirao je Enver Puška, a prvi koji ga je vidio je i autor glazbe i aranžmana Mirko Šenkovski Geronimo:

“Nesvakidašnja ideja spota s vukom, koju je emotivno režirao Enver Puška, i Žerina jedinstvena interpretacija učinili su ovu pjesmu vječnom i jako sam sretan zbog toga.”

Novi singl “Bolje da sam sam” zagrijat će atmosferu nestrpljivog isčekivanja koncerta Crvene jabuke u Areni, i to na samo Valentinovo, 14. veljače. Koncert pod nazivom “Tamo gdje ljubav počinje” službeni je naziv njihovog koncerta na kojem će Žera i Crvena jabuka otpjevati hitove iz njihove, gotovo četrdeset godina, duge karijere.

Ulaznice za koncert se nalaze u prodaji preko sustava Entrio, a na webshopu Croatia Records kupite službeni merch – majice s logom benda!

 

1145 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail