Top novosti

Urban&4 otkrili naslovnicu novog albuma

“Lipanj, srpanj, kolovoz” dvije su strane Damira Urbana, s njegovom Četvorkom i solo, devet pjesama na prvom i osam pjesama na drugom CD-u koji nosi i podnaslov “Zapisi”.

Album će u petak, 10. rujna biti dostupan na svim streaming platformama, a fizičke primjerke već možete naručiti putem webshopa Croatia Recordsa.

Nakon Porinom nagrađene “Iskre”“Pseće oluje”“Kuće sjećanja” i “Diva”, nedavno je objavljen i singl “Sama”. Peta je to pjesma Urbana i Četvorke, ujedno prva koja otvara album. Osim spomenutih singlova objavljenih s Četvorkom, “Nitko osim nas” je jedini singl sa “Zapisa”, pjesama koje su nastajale u potpuno intimnoj atmosferi, tek uz pomoć nekolicine prijatelja.

“Lipanj, srpanj, kolovoz” je potpuno zaokružen album, intimna priča autora i njegovo introspektivno putovanje u ovom nezahvalnom vremenu – potrebno je samo slušati.  Sjajno likovno oblikovanje potpisuje cijenjeni ilustrator i slikar Tomislav Torjanac.

“Urban&4 – Lipanj, srpanj, kolovoz” naručite putem webshopa Croatia Recordsa po posebnoj cijeni od 79 kuna!Prvih 50 kupaca čeka i poseban poklon.

192 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail