Novosti

Upoznajte Niikku i njen prvi singl Neki novi grad

Iza umjetničkog imena Niikka krije se mlada i talentirana pjevačica Nikolina Sirovina.

Prva pjesma kojom se odlučila predstaviti hrvatskoj publici je Neki novi grad za koju je tekst i glazbu napisala jedna od naših najtalentiranijih kantautorica i hitmejkerica Antonija Šola, a uz nju, glazbu i aranžman pjesme potpisuje Dragan Brnas.

Ova mlada pjevačica iznimnog glasa, Antoniju je osvojila na prvo slušanje: Niikka me osvojila svojom jednostavnošću, lakoćom suradnje i prekrasnim glasom, s njom je naprosto užitak surađivati jer smo kliknule na prvu, a to je u svakom poslu najvažnije. Ona je strpljiva i realna, ne zanosi se, već jednostavno živi glazbu. Postale smo i suradnice i prijateljice, a ovo je tek početak i baza od koje krećemo u našu zajedničku glazbenu avanturu.

Po struci medicinska sestra, ova raspjevana i osjećajna djevojka ne krije uzbuđenje zbog objave svog prvog singla i načina na koji se počeo odvijati njen novi poziv u životu.  

Oduvijek sam voljela pjevati za sebe, za dušu. Prvi važan korak bila je prijava za glazbeni show The Voice u kojem sam shvatila da me pjevanje toliko ispunjava i zato sam se odlučila tome ozbiljnije posvetiti. Antonija Šola i Dragan Brnas su mi napisali jako lijepu pjesmu koju sam otpjevala s puno emocija i nadam se da će slušatelji to osjetiti“, rekla je Niikka.

2976 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail