Novosti

U životu Maje Bajamić teku samo suze i med!

Mlada splitska pjevačica Maja Bajamić, široj javnosti poznata nakon uspjeha u popularnom showu Hrvatska traži zvijezdu, objavila je novi singl “Suze i med”.

Emotivna pjesma za koju glazbu i tekst potpisuje Dušan Bačić, a aranžman Dejan Nikolić, prikazuje Maju u najnježnijem izdanju, a progovara o pravoj, iskrenoj ljubavi. Neupitan pjevački talent uz sjajne note i stihove dobitna su kombinacija, a kada tome pridodamo video spot produkcijske kuće Orange Videos, uspjeh ne može izostati.

Maja se na sceni i u studiju snalazi odlično, što ne čudi s obzirom da prve glazbene korake bilježi u dobi od svega pet godina, kada nastupa s dječjim zborom Marjanski tići. Uslijedio je angažman glavnog vokala crkvenog gospel zbora, a sve je kulminiralo 2011. godine kada kao četvrtfinalistica nastupa u trećoj sezoni glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu. Godine 2018. osvaja prvo mjesto u showu Tvoje lice zvuči poznato i time pokazuje još jedan u širokoj lepezi svojih talenata.
Osim uspjeha u glazbenim, Maja bilježi i one u akademskim vodama, pa je tako odnedavno postala magistra pedagogije te magistra edukacije sociologije. Bez obzira na diplomu, sama kaže kako je prije svega pjevačica, što iznimno veseli s obzirom na pjesmu “Suze i med” koja je predodređena za uspjeh.

5454 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail