Top novosti

U prodaji reizdanje Antologije Marka Perkovića Thompsona

Marko Perković Thompson najpopularniji je i najtiražniji hrvatski izvođač, a o njegovoj bogatoj karijeri svjedoče nebrojeni hitovi objavljeni na nekima od najprodavanijih domaćih izdanja u novijoj povijesti. Reizdanje Antologije Thompsona donosi presjek pjesama od  prvog albuma Moli mala, objavljenog 1992., sve do 2016. godine kada je ovo ekskluzivno izdanje objavljeno po prvi put.

Svaki novi projekt Marka Perkovića Thompsona potvrđuje popularnost koja nadilazi granice Hrvatske, a ovaj izvođač je tijekom godina postao jedan od simbola Lijepe naše. Njegove pjesme Lijepa li si, Bojna Čavoglave, Geni kameni, Stari se, Zaustavi se vjetre, Prijatelji, Moj Ivane i brojne druge zlatnim su slovima upisane u povijest hrvatske glazbe. Na ovom četverostrukom CD izdanju nalazi se 57 najvećih hitova koji su objavljivani na 8 studijskih albuma: Moli mala (1992.), Vrijeme škorpiona (1995.), Geni kameni (1996.), Vjetar s Dinare (1998.), E, moj narode (2002.), Bilo jednom u Hrvatskoj (2006.), Glazba iz filma Josef (2011.) i Ora et labora (2013.).

Neupitno je da je po glasu Marka Perkovića Thompsona cijela Hrvatska zagrljena pjesmom, stihovima i glazbom na koju nitko ne može ostati ravnodušan, glazbom koja ohrabruje, okuplja, ujedinjuje progovarajući o istinskim vrijednostima: Bogu, obitelji i Domovini“, piše u knjižnici izdanja Eva Kirchmayer Bilić.

S albumom Ora et labora Thompson je apsolutno oborio rekorde prodaje i streaminga, a u travnju ove godine objavio je singl i spot Ne boj se, kojim najavljuje novi dugoočekivani studijski album. Svih ovih godina Thompson je ostao dosljedan vrijednostima koje njeguje od samih početaka karijere, a njegovi obožavatelji uvijek su to znali prepoznati.

Reizdanje Antologije Marka Perkovića Thompsona u prodaji je po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te online.

Antologiju pronađite na našem webshopu ovdje.

3321 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail