Top novosti

U prodaji dvostruki CD 62. Festival zabavne glazbe, Splitski festival 2022.

Diskografska kuća Croatia Records dugogodišnji je partner Dalmacija koncerta, organizatora Splitskog festivala, a jedan od zajedničkih projekata je i objava novog festivalskog izdanja.

Dvostruki CD s 25 novih pjesama najpoznatijeg i jednog od najdugovječnijeg domaćeg festivala zabavne glazbe od ovog petka je i službeno u prodaji.

Sve pjesme s novog festivalskog izdanja bit će izvedene uživo ovu nedjelju, 3. srpnja, na Večeri novih skladbi na splitskim Prokurativama i uz izravan prijenos Hrvatske radiotelevizije.

Ova jedinstvena glazbena manifestacija već tradicionalno privlači neka od najvećih imena domaće glazbene sceneali i mlade glazbenike čije vrijeme tek dolazi. Na Prokurativama svoje nove pjesme predstaviti će omiljeni splitski glazbenici Neno Belan, Danijela Martinović, Goran Karan, Tedi Spalato, Hari Rončević, Jasmin Stavros, Luka Nižetić, a na splitsku festivalsku pozornicu vraća se i Lidija Bačić Lille. Legende zabavne glazbe i šansone, Mladen Grdović i Ibrica Jusić, ni ove godine nisu htjeli propustiti splitski šušur, a za naklonost publike i stručnog žirija nastojat će se izboriti neki od najboljih mladih talentiranih pjevača: Marko Kutlić, Stjepan Lach, Marko Tolja, Lorena, Marko Bošnjak, Ivana Kovač, Mate Grgat i Ivo Perkušić. Splitski festival ove je godine odabir i dvojici popularnih zadarskih pjevača Ivici Sikiriću Ići te Ivanu Ivi Županoviću. Ljubitelji klapskog pop žanra uživat će u novim pjesmama Tomislava Bralića i klape Intrade, klape Rišpet i 4 tenora, a stručni žiri odabrao je i pjesme grupa Mjesni odbor te Willy Family.

Dvostruki album “62. Festival zabavne glazbe – Splitski festival 2022.” u prodaji je po cijeni od 89 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na webshopu.

618 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail