Top novosti

SVE za NJU i Croatia Records uz sve hrabre žene koje se bore s malignim bolestima

U listopadu, mjesecu borbe protiv raka dojke, udruga SVE za NJU i Croatia Records pokrenuli su hvalevrijednu kampanju koja ima za cilj prikupiti sredstva i podići svijest o ovoj, ali i svim ostalim malignim bolestima.

Zajedno možemo mnogo, i zato sve ljubiteljice i ljubitelji glazbe imaju priliku cijeli listopad biti dio donatorsko-glazbene priče u sklopu koje će Croatia Records od svake kupnje ostvarene putem svog webshopa, u minimalnom iznosu od 100 kuna, udruzi SVE za NJU donirati 15 kuna.

Iznimna je uloga u našem društvu udruge SVE za NJU koja od svog osnutka 2008. godine pruža psihosocijalnu, informacijsku i logističku podršku svim ženama oboljelima i liječenima od bilo koje vrste raka, kao i njihovim obiteljima. Temeljni je to cilj Udruge, uz promociju prevencije bolesti i razvoja zdravog stila života, educiranje i izdavaštvo u funkciji edukacije i prevencije, koji se realizira kroz projekt Centra za psihološku pomoć.

Skupa budimo jedno veliko srce za sve hrabre žene koje se bore s malignim bolestima – glazbom obojimo listopad u ružičasto!

2188 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail