Novosti

Supershow Dine Merlina iz zagrebačke Arene od ovoga petka na Blu-rayu!

Album ekskluzivno preslušajte na Deezeru
Jedan od najznačajnih glazbenika u regiji, Dino Merlin, u najvećoj je hrvatskoj dvorani, Areni Zagreb, u sklopu svjetske turneje “Hotel Nacional” 3. prosinca 2016. godine održao koncert na kojem je više od 20 tisuća gledatelja svjedočilo pravom glazbenom i vizualno-produkcijskom spektaklu. Ovaj istinski supershow sarajevskog Čarobnjaka i showmana u rasprodanoj Areni, Croatia Records odlučila je ovjekovječiti na Blu-rayu pod nazivom “Dino Merlin – Arena Zagreb”, koji će biti objavljen ovoga petka, 2. ožujka!

Da je riječ o velikoj glazbenoj zvijezdi pokazuju oboreni rekordi posjećenosti u svim najvećim dvoranama u regiji i brojka od preko 650.000 posjetitelja na koncertima u posljednje 4 godine, kao i uspjeh posljednjeg studijskog albuma “Hotel Nacional” koji je stigao do 8. mjesta najcjenjenije svjetske top liste Billboard World Albums. Live audio snimke svih pjesama s koncerta od danas se ekskluzivno mogu poslušati na Deezeru: https://www.deezer.com/hr/album/57873432, a od petka bit će dostupni i na digitalnim platformama iTunes i Spotify.

Blu-ray sjajna je najava koncertnog spektakla koji će Dino održati u subotu, 3. ožujka u potpuno rasprodanoj varaždinskoj Areni, gdje će se ovo specijalno izdanje moći kupiti po promotivnoj cijeni. Dino je u sklopu turneje “Hotel Nacional” već nastupio u Varaždinu, 13. veljače 2016. godine, kada je u rasprodanoj Areni oboren rekord posjećenosti!

Čuveni sarajevski kantautor iznimno je popularan u cijeloj regiji pa kad negdje tako brzo ponovno dolazi, i još k tome u Arenu, onda se i cijeli njegov tim posebno priprema kako bi doživljaj koncerta uvijek bio drugačiji. Zato se ovog puta vjernoj publici vraća s novom produkcijom, pozornicom i posebnim vizualno-scenskim showom pripremljenim baš za varaždinsku Arenu.

Popularnost ove velike glazbene zvijezde u Hrvatskoj i regiji već godinama ne jenjava, a nakon što je u zadnje dvije godine rasprodao Arene u Splitu, Zagrebu, Puli i nedavno Zadru, privukao najveći broj posjetitelja na doček Nove godine na Stradunu u Dubrovniku, te publici priuštio nezaboravne večeri prepune emocija, nakon Varaždina nastavlja svoju svjetsku turneju u nekim od najznačajnijih svjetskih destinacija: 6. travnja je u Dubaiju, 13. travnja je u Perthu, dan kasnije u Sydneyu, 20. travnja u Brisbaneu, 21. u Aucklandu na Novom Zelandu, 24.4. dolazi u Melbourne, a 3.5. se vraća na velika vrata u Istanbul.

Prednarudžbu Blu-raya “Arena Zagreb” po cijeni od 99 kuna možete izvršiti na: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=967635 

Dino Merlin na webu:
Web stranica: http://www.dinomerlin.com/ 
Facebook: https://www.facebook.com/dinomerlinofficial 
Twitter: https://twitter.com/dino_merlin 
YouTube: https://www.youtube.com/user/DinoMerlinOfficial
Instagram: http://instagram.com/dinomerlinofficial 
Google Plus: https://plus.google.com/+DinoMerlinOfficial/posts
iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/dino-merlin/id70638477
Deezer: http://www.deezer.com/artist/1388943 
Bandsintown: http://www.bandsintown.com/DinoMerlin?came_from=203 
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7BjXGqrW02WB9cnLKKzwrK

4026 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail