Top novosti

Spektakularan koncert Dine Merlina iz pulske Arene na Blu-rayu, DVD-u i dvostrukom CD-u

Dino Merlin, najveća regionalna zvijezda, glazbenik koji oduševljava i ujedinjuje generacije svojim pjesmama i čiji značaj nadilazi granice ovih prostora, nastupio je 28. srpnja 2017. godine na najljepšoj pozornici na otvorenom – veličanstvenoj pulskoj Areni.

Produkcijski uvijek korak ispred, Dino Merlin dupkom ispunjenoj Areni priuštio je audio-vizualni spektakl koji se pamti. Kako ne bi sve ostalo na prepričavanju, na radost svih obožavatelja, koncert će od 31. siječnja biti u prodaji na Blu-rayu, DVD-u i dvostrukom CD-u.

Foto: Željko Vidinović

„Misija svake umjetnosti je da što više ljudi osjeti dobro i da prenese to dobro u budućnost”, izjavio je Dino Merlin ususret nastupu u pulskoj Areni. Ova misao savršeno podcrtava sve ono što Merlinovo stvaralaštvo predstavlja, a postoji li bolji način da se ta misija nastavi dalje nego objavom ovog spektakularnog koncerta? Osamnaest hitova i vrhunska produkcija garancija su kako se radi o jednom od najboljih live izdanja, jer Merlinova publika to zaslužuje.

Foto: Željko Vidinović

Turneja Hotel Nacional obišla je mnoge gradove regije i šire, no pulska Arena posebno je zasjala. Bila je to nezaboravna noć u kojoj je publika uživala svjesna da je dio jedne fantastične priče koju može samo Dino Merlin ispričati. “Hotel Nacional”, “Kad čovjek voli ženu”, “Umri prije smrti”, “Rane”, “Moj je život Švicarska”, “Deset mlađa”, “Nešto lijepo treba da se desi”, “Bosnom behar probeharao”, samo su neke od Dininih pjesama koje su izvedene tu večer i naći će se na ovom live izdanju za čiju su produkciju snage udružili Magaza i Croatia Records. Blu-ray, DVD i dvostruki CD u prodaji su od 31. siječnja u službenim shopovima i web shopovima Magaze i Croatia Recordsa kao i svim većim glazbenim shopovima diljem regije, dok će audio snimka biti dostupna na svim digitalnim platformama.

Foto: Željko Vidinović

Već od danas, 24. siječnja moguće su prednarudžbe na web shopovima Magaze i Croatia Records te pre-save na Deezeru, Apple Musicu i Spotifyu.

 

2901 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail