Novosti

Sjajna obrada Lane.S “Otkada tebe volim”

Lana.S objavila je još jedan službeni singl sa svog prvijenca “Avantura”.

Obrada velikog Bajaginog hita “Otkada tebe volim” i u Laninoj interpretaciji pokazala je veličinu pjesme, ali i mogućnosti da se uz već napisane stihove i glazbu da autorski pristup. Laninu verziju pjesme pohvalio je i sam Bajaga, koji je autor glazbe i teksta, te link sa spotom objavio na svojim društvenim mrežama. 

“Lanina obrada mi se svidela. Interesantno je što pesmu više obrađuju pevačice iako je napisana iz muške perspektive. No, jezik kojim progovara je univerzalan. Lani želim puno sreće s njenim prvim albumom”, komentirao je Bajaga. 

Aranžman ove pjesme zajednički potpisuju Lana Škrgatić, Dragomir Herendić i Ivan Puž. Redatelj i ovog Laninog spota je Goran Arbanas, a za atmosferu spota zaslužni su i plesači Maja Marić i Roman Vrančić te koreografkinja Nina Vidošević.

Lanin album “Avantura” objavljen je krajem svibnja prošle godine. Dvanaest pjesama koje se nalaze na njemu donose snažan Lanin autorski pečat, a iako su pjesme prožete raznim stilovima, od popa, pop funka, pop rocka, čak i malo sevdaha te heavy rock balada, sve zajedno čine jednu odličnu cjelinu. Njen prvi album rezultat je višegodišnjeg iskustva na sceni, ali i emocija koje su se u njoj tijekom godinama nakupljale.

379 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail