Top novosti

Sjajna Daria Hodnik predstavlja singl “Zagrli me sad”

Nakon singla “Pružam ruke sreći”, Daria Hodnik, punokrvna pjevačica dojmljivog spleta interpretativnih emocija, predstavlja pjesmu “Zagrli me sad”.

Darijin provjereni tim suradnika, Ante Pecotić, pjesnik među domaćim glazbenim autorima i Miroslav Lesić Lesique potpisuju i ovaj Darijin singl koji će sigurno naći put do srca slušatelja.

Daria o pjesmi kaže: “‘Zagrli me sad’ je divna, topla, ljubavna pjesma, u kojoj je Ante Pecotić nastavio uspješan niz pozitivnih tekstova s jasnom i iskrenom porukom. Zaista je ugodno raditi s pravim profesionalcima, koji znaju šta, kako i kome namjeniti. Mislim da je u potpunosti ispoštovao moj karakter i personality kod ove pjesme, što je jednako i za skladatelja, aranžera i producenta pjesme Miroslava Lesića. Dugogodišnji smo prijatelji i nekako zajedno svim srcem ulažem trud u pjesme koje stvaramo, koje su sve do jedne naše “mezimice”, i mislim da se naša ljubav prema tome očituje u svakom odsviranom tonu. I dalje pokušavamo gajiti stil dobre pjesme, dobre i kvalitetne glazbe, s live svirkom što je u današnje vrijeme sve rjeđe. Svi smo dugogodišnji studijski glazbenici i vrlo dobro znamo kako je teško dobiti konačan final pjesme koji će zadovoljiti sve, a mi se trudimo uvijek iz studija otići sretni i zadovoljni. Iskreno se nadam da će se većina publike pronaći u ovoj pjesmi, jer u današnje vrijeme zagrljaj i topla riječ su sve što nam treba.”

Pjesmu “Zagrli me sad” preuzmite na singlovi.crorec.hr.

1823 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail