Top novosti

Singlom Moje milo Tarapana Band najavljuje prvo studijsko izdanje

Moje milo naziv je novog singla jednog od najpopularnijih mladih bendova u Hrvatskoj i regiji, Tarapana Banda.

Najavni je to singl njihovog prvog studijskog izdanja pod nazivom Ja sam na te ponosan, koje će se uskoro naći u prodaji. Moje milo snažna je balada s predivnom porukom iza koje autorski i producentski stoji proslavljeni dvojac Dušan Bačić i Bojan Dragojević, a spot u režiji Roka Mavera, basista Tarapane, sniman je na predivnim plažama Jadrana.

“Kad sam prvi put čuo pjesmu, osjetio sam veliku emociju već na prvim taktovima i jedva sam čekao da pjesma ugleda svjetlo dana. Kad zaklopiš oči i proživiš film i tekst koji nosi pjesma, onda znaš da je to upravo ono što je dobro. Trudili smo se u spotu pogoditi pravu emociju i prenijeti poruku koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Moram priznati da je pjesma jako emotivna, pa sam, sjetivši se nekih lijepih trenutaka u životu, pustio i suzu koju vidite u zadnjem kadru. Ja sam bio iznenađen, a redatelj prezadovoljan kadrom.” rekao je pjevač Tarapana Banda, Frano Pehar.

Novi singl poklon je svim obožavateljima u mjesecu zaljubljenih, a brojka od 50 milijuna pregleda na dosadašnjim singlovima pokazatelj je kako popularnost benda neprestano raste. U posljednje četiri godine djelovanja na sceni, duetima s Nives, Učiteljicama, Ninom Donelli, Matom Bulićem, te brojnim koncertima diljem Hrvatske, Slovenije, Njemačke i Kanade, Tarapana je postala jedan od najtraženijih mladih bendova koje u nadolazećem razdoblju očekuje i koncertna promocija albuma i nove balade Moje milo.

3326 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail