Novosti

Sexymotherfuckers, prvaci originalnog dalmatinskog hop cupa, imaju novi album

“Hop cup” naziv je novog studijskog albuma zadarskog sastava Sexymotherfcukers.

Ovi prvaci originalnog dalmatinskog hop cupa prava su live atrakcija, što dokazuju brojni koncerti i ovoga ljeta po dalmatinskoj obali. Dobar glas daleko se čuje pa njihove pjesme često postaju i hitovi, kao što je to slučaj sa singlovima “Sredozemna medvjedica”“Plaža”“Tralala”“Napolitanke”“Bonaca”“Škura bura” ili zadnjim hitom “Noćne more” koji je suradnja sa splitskim klapometalcem Vicom Versom.

Ako niste znali što je to dalmatinski hop cup, u pitanju je, kako sami kažu, umjetnički izdvojak različitih konstrukcija glazbenih dijelova i raznih vrsta usmjerenja vokalno-instrumentalnih izražaja u cilju što bolje zabave. Sve pjesme na njihovom novom albumu potpisuju Ivo Petrić i Marin Mrva, a osim njih sastav čine i Marino Antišin i Dejan Marcikić.

Sexymotherfuckersi su uvijek in, a njihov album “Hop cup” već se ori dalmatinskom obalom. Pronađite ih i zajedno hop cupajte do ranih jutarnjih sati.

Album “Hop cup” Sexymotherfuckersa u prodaji je po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na webshopu.

528 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail