Novosti

Riječka kantautorica Mirna Škrgatić potpisala ekskluzivni ugovor za Croatia Records i najavila novi album

Iza sebe ima jedan studijski album, a novu glazbenu stranicu života s novim i osvježavajućim zvukom mlada kantautorica Mirna Škrgatić okreće zajedno s najvećom regionalnom diskografskom kućom Croatia Records. Time najavljuje rad i na novom studijskom albumu, a uskoro će otkriti i prvi singl s tog materijala. 
“Nadam se dobroj suradnji i jako se veselim jer je Croatia Records velika kuća te osjećam jednu zaista pozitivnu energiju.”, rekla je Mirna prilikom potpisivanja ugovora.

Novi album zvukovno će biti žešći, povezan u jednu tematsku cjelinu, a u pitanju je pop rock koji je poprilično inspiriran 60-im i 70-im godinama prošlog stoljeća, od The Beatlesa preko The Rollings Stonesa do The Kinksa, što je drugačije od onoga što je radila do sada.
“Pronalazim se puno više u rocku, a čut ćete da su i tekstovi na novom albumu puno hrabriji. Na stvaranje novih pjesama potaknuli su me međuljuudski odnosi te situacija vezana uz koronavirus i općenito kako bi ljudi u ovim novim trenucima života trebali biti pametniji”, ističe i najavljuje prvu pjesmu Usne grizem koja govori o anksioznosti i nastala je u karanteni u razdoblju nakon potresa u Zagrebu.

Foto: Nikola Knežević

 

Da je riječ o vrlo kreativnoj glazbenici govori i činjenica kako je karantenu iskoristila upravo radeći na novoj glazbi, a sa svojim dečkom, hrvatskim glumcem i glazbenikom Miranom Kurspahićem, snimala je i razne obrade te ih pretočila u live audio-video sessione.
Mirna jedva čeka nove koncerte koji bi trebali uslijediti nakon krizne situacije s koronavirusom za koju se mnogi glazbenici nadaju da će ubrzo završiti, a ovih dana kreće i u snimanje video spota za svoj novi singl.

Foto (naslovna): Nikola Knežević

 

 

1898 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail