Top novosti

Rashladite se ovog ljeta uz “Vruće ljetne hitove”

Dvadeset i dvije pjesme nalaze se na najnovijoj kompilaciji Croatia Recordsa pod nazivom “Vrući ljetni hitovi”.

Pjesme koje su obilježile kraj 2020. te 2021. godinu zasigurno će biti najbolji ljetni soundtrack za sve one koji bez glazbe ne mogu ni na godišnjem odmoru i kojima su slušalice obavezna ljetna oprema.

“Mi”, “Preživjet ću”, “Hram”, “Mora li, mora”, “Kupit ću nam sat”, “Jednom kada ovo prođe”, “Sve si sama odabrala”, “Ljeto”, “Pun mjesec, ti i ja”, “Pomalo slučajno”, “Zaplesala je s ljetom”, “Manijak”, “Inamorana”, neki su od hitova koje možete pronaći na ovoj kompilaciji, a iza kojih stoje popularni Dino Merlin, Franka, Tijana Bogićević & Damir Kedžo, Magazin, Željko Bebek, Neda Ukraden, Dražen Zečić, Crvena jabuka, Boris Novković, Mia, Matija Cvek & Marko Kutlić, Colonia, Tonči & Madre Badessa feat. Petar Grašo i brojni drugi.

Od zabavne glazbe i popa preko dancea i rocka pa sve do urbane glazbe, ova kompilacija obuhvaća ono najbolje od svih glazbenih žanrova, hitove koji su i danas neizostavni na radijskim postajama i top listama, a i slušateljima će biti neizostavni nadolazećeg vrućeg ljeta.

Kompilacija je dostupna po cijeni od 49 kuna u Croatia Records prodavaonicama i na webshopu, gdje je trenutno u tijeku akcija od 30 posto.

887 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail