Top novosti

Presjek karijere cijenjenog autora i glazbenika Borisa Bizetića na izdanju “50 godina muzike”

Boris Bizetić cijenjeni je skladatelj, tekstopisac, aranžer, glazbenik, pjesnik i glumac.

Najpoznatiji po angažmanu u sastavu Rokeri s Moravu, koji je osnovao i vodio dugi niz godina, ovaj svestrani umjetnik godinama privlači pažnju velikog broja ljudi diljem regije. Od danas je u prodaji dvostruko CD izdanje s 50 hit singlova i pjesama koje su postale evergreen. Svoju prvu pjesmu “Oprosti mi” Boris je skladao sa svega 15 godina, a ista je objavljena 1970. godine na B strani singl ploče “Ako jednom vidiš MarijuMikija Jevremovića.

U periodu od 1971. do 2021. objavljena su 42 albuma i 32 singl ploče s pjesmama na kojima pjeva ili svira, a sve odlikuje snažna stilska crta – lako pamtljiva melodija i tekst koji barem nekim stihom dotiče ono osobno u nama te na taj način veže slušatelja za pjesmu. Izdanje 50 godina muzike sadrži brojne poznate pjesme poput: “Tamara“, “Kako da ti kažem” i “Da sam tvoje zlato“. Osim glazbe i tekstova, Bizetić je autor brojnih radijskih i TV emisija od kojih su najpoznatije “Folk liga“, “Bebevizija” i “Smeh terapija“, a svaki od navedenih projekata dokaz je o kakvom je umjetniku riječ.

Album “Boris Bizetić – 50 godina muzike” možete kupiti po cijeni od 89 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa ili putem webshopa.

1357 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail