Top novosti

Porinom nagrađeni album “Vojko” objavljen i na vinilu!

Šest nominacija i tri nagrade Porin, od kojih ona najvažnija za album godine, milijunski pregledi na YouTubeu, fraze koje su poharale internet i svakodnevni govor, rasprodani Dom sportova, aktualna regionalna turneja s više od 40 objavljenih nastupa – Vojko V je na tronu regionalne hip-hop scene.

Njegov solo album prvijenac “Vojko” dobio je mahom odlične recenzije i našao se na vrhu mnogih regionalnih top listi, a od danas ćete u hitovima “Ne može”“Kako to”“Pasta Italiana” i “Zovi čovika” uživati slušajući ih i s gramofona.  Album “Vojko” u prodaji je kao 180-gramski vinil u gatefoldu od 350-gramskog papira uz download code s kojim možete preuzeti cijeli album u mp3 formatu. Sjajne fotografije i likovno oblikovanje Mate Žaje na formatu ploče još više dolaze do izražaja – “Vojko” LP dolazi, bolje se pazi!

Osim spomenutih hit singlova na albumu se nalaze i pjesme: “Rođendan”, “Ceca u Parizu”, “Cilit beng”, “Popaj”, “Machare”, “Marjan”, “Dump around”, “Hip hop” i “Bach”. Na albumu gostuju Krešo Bengalka, Vuk Oreb, Antonio Makinja i Sky Wikluh, a miks i master albuma potpisuje sveprisutni VRH.

Filip Kušter za Muzika.hr napisao je kako je Vojkov album “u potpunosti ambiciozno djelo prožeto humorom, izvrsnim repanjem, maštovitošću u rimama, suptilnom kritikom društva te ponekad i širim fokusom na instrumentalni spektar. Vrućina je stupio na gradski asfalt.”

“Vojko” LP možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i u svim drugim bolje opremljenim shopovima po cijeni od 149 kuna.

3204 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail