Novosti

Pava objavila “Osmijeh” i datum koncerta u Tvornici!

Prekrasna ljetna pjesma brzog ritma 
jedne od najperspektivnijih glazbenica nove generacije

Tepaju joj da je hrvatska Norah Jones, njezine autorske pjesme našle su se na top ljestvicama, profesorica je pjevanja i klavira u najelitnijoj glazbenoj školi, prošle je godine objavila od kritike i publike hvaljen debitantski album koji joj je donio nagradu za najbolju mladu pjevačicu, a upravo je najavila koncert u Tvornici Kulture 15. lipnja. 

Pava je s velikim uzbuđenjem objavila novu pjesmu, jednako zaraznu kao i njen osmijeh. Upravo “Osmijeh” ime je njezine ohrabrujuće himne za sve koji pred ovo ljeto razbijaju glavu velikim planovima. Jedna od najvećih domaćih glazbenih nada oduševila je kritičare i publiku pristupom radu, ali svakom se novom pjesmom ponovno želi dokazati.

Nakon visokih pozicija na hrvatskim top ljestvicama i uspjeha ostvarenog pjesmama “Kraj mene” i “Slobodan”, nema sumnje da će “Osmijeh” ponoviti, ali potencijalno i nadmašiti prethodne rezultate. Tekst i glazbu pjesme potpisuje Đuro Ravenšćak, a aranžman je djelo cijelog Pavinog šesteročlanog benda. Prateće vokale otpjevale su sjajne Daria Hodnik i Mihaela Karla Palić te Đuro Ravenšćak.

Objavom albuma prvijenca “Prvi koraci”, sjajna vokalistica se nametnula i kod publike stvorila određena očekivanja koja sada nastoji opravdati novom pjesmom. Osim vrhunskog glasa, topao i iskren osmijeh je jedan od najprepoznatljivjiih Pavinih atributa po kojemu ju svi vrlo brzo zapamte. Zato je imalo smisla objaviti upravo ovu pjesmu za sve koji do sada možda još ne znaju tko je Pava.

Za “Osmijeh” je snimljen i atraktivan spot u režiji Tina Majnarića koji je naglasak stavio na iskrene emocije i sreću, a to se vidi po vrhunskim kadrovima brojnih osmijeha koje je pozitivna atmosfera izmamila na lica statista. 

Ova catchy pop-funk poslastica je i najava njezinog zagrebačkog koncerta, a svi koji su Pavu ikada poslušali uživo njezin nastup neće propustiti jer znaju o kakvom se dragulju radi. Osmijehočuvaricu Pavu osim u Tvornici Kulture, u nastavku godine možete uhvatiti u pratnji šesteročlanog benda na brojnim ljetnim pozornicama.

Nemojte propustiti koncert Pave i benda u Malom pogonu Tvornice Kulture 15. lipnja, ovo je najbolja prilika da se kasnije možete hvaliti kako pratite sjajnu glazbenicu još od koncerta u Tvornici.

Ulaznice za koncert nabavite u sustavu Entrio.

Fotografije: Ivana Majnarić

 

561 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail