Top novosti

Ovog Valentinova nema romantičnih večera u restoranu, ali zato Ljubavnici imaju najljepšu ljubavnu pjesmu

Ljubavnici opet imaju baladu koja će obilježiti ovu zimu i proljeće.

Naime, kao i svake godine, mjesec ljubavi rezerviran je za novu pjesmu Ljubavnika, a sudeći prema prvim reakcijama nema sumnje da će Suza ledena brzinom munje postati jedna od slušanijih pjesama. Ova vesela petorka već je puno puta osvojila YouTube, a s novom pjesmom u 15 sati od objave imaju više od 15 tisuća pregleda. Ljubavnici imaju novi hit!

Foto: Matija Škalić

Suza ledena opet je proizašla iz pera pjevača Marija Regelje, no ovaj puta mu je pomogla i Antonija Šola.

“Glazbu sam napravio ja, a tekst sam slagao zajedno s Antonijom. Mislim da dobro funkcioniramo kao tim. Antonijina ženska perspektiva i moja muška zapravo su sjajna kombinacija da pjesma lakše dođe i do žena i do muškaraca. Aranžman smo povjerili Luki Kovačiću jer on je naprosto najbolji za to”, kazao je Mario Regelja koji je s dečkima snimio i sjajan spot za novu pjesmu.

Foto: Matija Škalić

Video spot se snimao u Gradskom kazalištu Jastrebarsko, a sve pod redateljskom palicom Matije Škalića, Tomislava Katanca i Igora Stankovića.

“Korona je napravila svoje. Nema više ljudi na setu kao nekada. Ovoga puta smo svi zasukali rukave – dečki, njihov menadžer i ja. Sami smo složili scenu i mislimo da imamo sjajnu priču. Odlučili smo se i za green key efekt i mislim da smo uspjeli na najbolji način prenijeti emociju pjesme. Zapravo, super je kada svi radimo sve. Tako više cijenimo ono što smo napravili. Ima ova korona svojih mana, ali ima i prednosti – povezuje ljude”, ističe Matija Škalić, sve popularniji mladi redatelj.

Foto: Matija Škalić

Ljubavnici su tako s pjesmom Suza ledena još jednom pokazali da su pravi majstori kada su emocije u pitanju. Znaju dečki kako doći do srca svoje publike, a nema sumnje i da znaju kako u vrijeme krize razveseliti svoju publiku.

408 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail