Top novosti

Opća Opasnost traži kauboje i Indijance!

Opća Opasnost snima novi spot i za to treba pomoć svojih fanova. Pripremaju pravo vizualno osvježenje tematskim spotom u stilu Divljeg zapada.

Na svojoj Facebook stranici pozvali su fanove da im se pridruže u stvaranju dobre atmosfere s kraja 19. stoljeća. Ukoliko želite pobjeći s dečkima iz Opće Opasnosti u neko drugo vrijeme, prošetati indijanskim putevima te posjedujete autentičnu odjeću (kaubojsku, gospodsku, damsku, indijansku ili meksičku), u prilici ste 21. srpnja biti dijelom ovog neponovljivog iskustva koje ćete kasnije gledati na modernim čudima.

Prijave traju do 18. srpnja u inbox njihove Facebook stranice, a na linku ćete pronaći poziv i sve detalje. Opća Opasnost poznata je po održavanju kontakta sa svojim obožavateljima, a kako im epidemiološka situacija onemogućava održavanje svih planiranih koncerata, ovo je prava i jedinstvena prilika za druženje.

Prošla je godina bila jedna od najuspješnijih u povijesti benda koju je obilježilo novo studijsko izdanje Karta do prošlosti koje je tjednima držalo sam vrh prodaje albuma i zaradilo nominacije za najprestižniju domaću glazbenu nagradu Porin, i to u kategorijama Album godine, Najbolji album rock glazbe, Najbolja produkcija (producent Branimir Jovanovac Bani), Najbolja snimka (ton majstor Branimir Jovanovac Bani) i Najbolja izvedba grupe s vokalom. Potvrda neupitne kvalitete pristigla je u obliku priznanja renomiranog beogradskog Radija 202 koji je Opću Opasnost proglasio najboljim regionalnim sastavom u toj godini, a uslijedila je i medijska nagrada Zlatni studio u kategoriji Grupa godine.

Ove godine očekuje ih nastup na CMC festivalu u Vodicama 5. rujna gdje ih vodička publika željno očekuje. Predstavit će se s pjesmom Bivše ljubavi koja se nalazi na aktualnom albumu Karta do prošlosti.

Foto: Branko Galičić

2259 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail