Novosti

Objavljen Greatest Hits Collection koprivničkog etno dua Miroslava i Gordane Evačić

Koprivničani Miroslav i Gordana Evačić bračni su i umjetnički par, multiinstrumentalisti koji glazbenu tradiciju rodne Podravine kombiniraju s blues i rock elementima, stvarajući pritom autentični world music izričaj.

Vrijedna priznanja struke, od kojih valja izdvojiti Porine u kategoriji za Najbolji album etno glazbe (za albume “Blues reke Drave” 2007. i “N.E.W.S. Blues” 2013. godine), te posebnu nagradu za Njegovanje etno izričaja, MEF ’08 (za pjesmu “Voli ona” 2008. godine), dokaz su njihovog višegodišnjeg neumornog rada i značaja za ovdašnju glazbenu scenu i šire.

S bogatim diskografskim opusom koji broji jedanaest albuma, te bezbrojnim suradnjama s domaćim i stranim umjetnicima, ovaj autentični glazbeni duo uvršten je u ediciju Greatest Hits Collection Croatia Recordsa, kao i pod etiketu Croatian World Music koja okuplja i promovira regionalnu etno i world glazbu. Ovaj CD, na kojem se nalaze 23 pjesme, kompilacija je najvećih glazbenih uspjeha koja nudi presjek čitave njihove dosadašnje karijere.

CD je dostupan po cijeni od 69 kuna u svim prodavaonicama i webshopu Croatia Recordsa kao i putem digitalnih kanala:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=1010445

Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07RPXSGZ9

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/96213842

iTunes: https://music.apple.com/us/album/greatest-hits-collection/1462901046

 

1678 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail