Top novosti

Novi ljetni hit grupe Colonia je pjesma “Alarmantno”

Najznačajnija pop/dance grupa u regiji, Colonia, objavila je spot za pjesmu “Alarmantno”, peti singl s novog albuma “Nova era”.

Novi album je u prodaji malo više od mjesec dana i ne silazi s vrha najprodavanijih glazbenih izdanja u Hrvatskoj. Pjesma “Alarmantno” zarazni je ljetni hit s latino prizvukom i pamtljivim stihovima iza kojih ovog puta stoji Valerija Đurđević, dok je za glazbu i aranžman, kao i za produkciju zaslužan Boris Đurđević.

Videospot koji je sniman na atraktivnoj lokaciji u blizini Zagreba režirao je Dario Radusin, a u spotu se uz Ivanu i Borisa pojavljuje već dobro uhodani plesni tim Valentina Šenjug i Petra Vidaković te koreograf Neven Ivić. Ljetni styling osmislila je Barbara Repe i tako zaokružila ovu veselu glazbenu priču. “Jako sam sretna, Alarmantno je definitivno moja omiljena pjesma na novom albumu. Ovo je za sve moje obožavatelje koji su me prihvatili i podržavaju me od prvog dana”,  rekla je Ivana, dok je Boris dodao: “Ovo je nova era, neočekivano, drukčije, a opet ima taj Colonia šmek. Od svog rukopisa ipak ne mogu pobjeći, no izlazak iz zone komfora za mene je poseban gušt”.

Boris Đurđević kao osnivač i autor svih pjesama Colonije svih ovih godina, a već im je 22. na izmaku, oduvijek je uspješno pratio svjetske trendove i stvarao nezaboravne hitove, a nova Colonia definitivno osim što ruši rekorde u prodaji, pomiče i granice u prepoznatljivom pop-dance zvuku.

Spot je premijerno emitiran jučer u podne na Facebook stranici Colonije.

Pjesmu preuzmite na: singlovi.crorec.hr

3240 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail