Top novosti

Novi dvostruki studijski album slušajte na svim streaming platformama

“Lipanj, srpanj, kolovoz” dvije su strane Damira Urbana, s njegovom Četvorkom i solo, devet pjesama na prvom i osam pjesama na drugom CD-u koji nosi i podnaslov “Zapisi”.

“Lipanj, srpanj, kolovoz” je potpuno zaokružen album, intimna Urbanova priča i njegovo introspektivno putovanje u ovom nezahvalnom vremenu.

Album je od danas dostupan na svim streaming platformama, a fizičke primjerke u ekskluzivnoj pretprodaji po cijeni od 79 kuna možete naručiti putem webshopa Croatia Recordsa.

“Lipanj, srpanj, kolovoz” otvara aktualni singl “Sama” o kojoj je Urban rekao: “O samoj tematici pjesme ne bih previše govorio. Vjerujem da je njena priča dovoljno jasna i nema je potrebe dodatno objašnjavati slušateljima.”  “Sama” govori za sebe, kao i cijeli album – od Porinom nagrađene “Iskre”“Pseće oluje”“Diva”“Kuće sjećanja” i “Nitko osim nas” pa do pjesama koje će se slušateljicama i slušateljima tek zavući pod kožu.
“Lipanj, srpanj, kolovoz” nanovo će vam otkriti mjesta za koja mislite da su potrošena, jasnije ćete čuti, srčanije doživjeti – potrebno je samo iskreno slušati jer ovaj album je “duža riječ za nas”.

Album je nadahnut životom i djelom Yvesa Marieja Laméa (1895.–1936.), francuskog pjesnika i slikara čije dvije fotografije iz pariškog istražnog zatvora, kao i detalj jedne njegove slike, krase ovaj album za koji sjajno likovno oblikovanje potpisuje cijenjeni ilustrator i slikar Tomislav Torjanac.

“Urban&4 – Lipanj, srpanj, kolovoz” slušajte na svim streaming platformama, a fizičke primjerke u ekskluzivnoj pretprodaji naručite putem webshopa Croatia Recordsa po cijeni od 79 kuna.

Album će se u svim prodavaonicama Croatia Recordsa te bolje opremljenim CD shopovima naći od petka, 17. rujna po cijeni od 99 kuna.

519 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail