Novosti

“Novi dan” Karle Pupis

17-godišnja Riječanka Karla Pupis nova je glazbena nada hrvatske pop scene. Od djetinjstva je zaljubljena u glazbu pa je usporedno s osnovnom školom završila i nižu glazbenu školu, odsjek za gitaru.

Sudionica je brojnih dječjih festivala i dobitnica velikog broja nagrada. Pored srednje Ugostiteljske škole u Opatiji, pohađa i srednju glazbenu školu “Ivan Matetić Ronjgov” u Rijeci, smjer solo pjevanje, te je u području klasične glazbe, na nedavnom natjecanju “Lav Mirski”, osvojila prvo mjesto. Njezin specifičan vokal i nadarenost ne mogu ostati neprimijećeni, a suradnja s renomiranim autorima zacijelo će joj ucrtati put za dugotrajnu i uspješnu glazbenu karijeru. Nakon prvog singla “Sneg”, izvedenog na čakavskom dijalektu, autora Roberta Funčića, pjesme “Gdje god” poznatog autorsko-producentskog tima koji čine Arjana Kunštek, Ines Prajo i Ivan Popeskić, Karla predstavlja singl “Novi dan” istog autorsko-producentskog tima. Pjesma je premijerno izvedena na ovogodišnjem Aurea festu te objavljena na festivalskom CD-u.

“Spot je sniman u dvorani Gervais u Opatiji pod redateljskom palicom Igora Modrića. Prvotno smo željeli crno-bijeli video uradak, ali crvene stolice i teatarski ugođaj dvorane su nas očarali i odveli u neku drugu priču. Jako me je razveselila mogućnost da u spotu sama sviram klavir jer je, uz pjevanje, klavir moja velika ljubav. Atmosfera je bila opuštena i sjajna jer s ovom ekipom nikad nije naporno ni dosadno. Volim takvu vrstu spotova jer nema glume ni specijalnih efekata, sve je podređeno glazbi. Željela bih da na tom tragu i ostanemo”, rekla je Karla povodom objave pjesme “Novi dan”.

1494 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail