Novosti

Najveći hitovi Psihomodo popa od sada u ediciji Greatest Hits Collection

Kada govorimo o hrvatskoj rock sceni od 80-ih na ovamo onda je nemoguće zaobići  Psihomodo pop te kultnog i ekscentričnog frontmena Davora Gopca.

Od činjenice da je ovo bend koji je na najbolji mogući način obilježio hrvatsku punk rock scenu, preko uspjeha na MTV-u kao prvi hrvatski bend čiji je spot emitiran na ovom legendarnom glazbenom kanalu, do toga da su i nakon 37 godina pri vrhu hrvatske glazbene scene i ne misle s njega pasti. Nakon što su bili dio najbolje rock edicije The Ultimate Collection, popularni Psihići sada su završili i na ediciji Greatest Hits Collection.

Okruglih 20 hitova nalazi se na novom izdanju, od Ja volim sebe, Pinokio, Frida, MilaRamona, preko Sexy MagazinStarfucker, Nema nje (Zauvijek) i Nebo, do Kad sam imao 16Osjećam se haj mozak baj bajNatrag u garažu i Bože čuvaj Psihomodo pop. I doista, netko ih čuva sve ove godine na najbolji mogući način, a to je vjerna publika koja ih neumorno prati od početka do danas. Albumi poput Godina zmajaSexy magazinTko je ubio Mickey Mousea,  Sextasy i Debakl bit će duboko urezani u povijest hrvatskog rocka, baš kao i Psihomodo pop i njihov Davor Gobac.

Izdanje Greatest Hits Collection možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 69 kuna.

2702 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail