Novosti

“Melek”, peti studijski album princa sevdaha Bože Vreće u prodaji!

Princ sevdaha, interpretator anđeoskog glasa i persona koja plijeni pozornost – sve je to Božo Vrećo, sjajan umjetnik koji je danas za Croatia Records objavio svoj peti studijski album simbolično nazvan „Melek“.

Upravo ovo ime za anđela, bezgrešno duhovno biće stvoreno od svjetlosti, na najbolji mogući način zaokružuje priču ovog sjajnog albuma na kojem se nalazi sedamnaest Božinih autorskih pjesama i bonus pjesma „Revolution“ koju su objavili Sudar Percussion u suradnji s njim i violinistom Stefanom Milenkovichem.

„Melek“ je Božin svijet ispunjen ljubavi, sjetom, nadom i traganjem za nečim što je veće od nas samih. To je svijet kojem ćemo se prepustiti već nakon prve pjesme „Dragi“ na kojoj je ugostio saksofonista Vaska Atanasovskog. I ostatak gostiju na albumu, koji je pravo remek-djelo sevdaha, ali i world music izričaja jer Božo nadilazi granice ovih prostora, i više je nego impresivan: Vasil Hadžimanov, Marko Louis, Joost Spijkers, Miroslav Tadić, Mario Batković, Eslam El-Sha’ary, Ingmar Piano Duo, Luboyna i Bane Vasić.

Sjajno likovno oblikovanje potpisuje Daniel Ille dok su fotografije djelo Seada Šašivarevića. Za mix, mastering i produkciju zaslužan je Božin vjerni suradnik Marko Louis.

Tri do sada objavljena singla, „Ko li noćas miluje ti kosu“ (feat. Vasil Hadžimanov), „Jelenče“ i „Meni si bila vrijedna“ naslutile su kako će album „Melek“ biti Božina ispovijest koja će očarati, a prve kritike to i potvrđuju pa tako Matej Devčić za Muzika.hr piše: “”Melek” je težak album za slušanje na kojem o svojim osjećajima, stanjima uma i tuzi, koja je očiti lajtmotiv, Vrećo ne piše zato što ima nešto za reći, već zato što to mora reći. Zaista, nema veće tuge nego kad autor u sebi nosi neispričanu priču, a na našu sreću Vrećo nas nije zakinuo za priču. A niti za još jedan jako dobar album s osobnim potpisom i iskrenim uvidom u dijelić vlastitog svijeta.”

Album „Melek“ po cijeni od 99 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop
Deezer
iTunes
SmartURL

1863 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail