Top novosti

Mejaši imaju novi ljetni hit – “Ja još mogu”!

Razdoblje prije ljeta Mejaši su obilježili hitom “Blago nama” koji je nastao tijekom turneje u Australiji te završio na HR Top 40 listi. S pjesmom su se uspješno predstavili i na CMC festivalu u Vodicama, a ljetne aktivnosti započinju novim potencijalnim hitom “Ja još mogu”. Autor pjesme je Denis Dumančić, tekst potpisuje Fayo, dok su aranžman raspisali Branimir Mihaljević i Denis Dumančić.
“Spot za ljetnu pjesmu ‘Ja još mogu’ snimili smo na prekrasnim lokacijama čarobnog grada Primoštena gdje smo proveli dva dana u društvu glavne glumice Ane Friščić dok je iza kamere stajao redatelj Petar Begović, a iza fotoaparata Tina Blagušević. Ovo je vesela ljetna pjesma baš u stilu Mejaša s kojom ćemo slaviti, piti, ljubiti i sve što ide uz to, a sutra opet nastaviti”, kažu Mejaši.

Pjesma sa svojim bržim ritmom odmah poziva na ples, a na što su Mejaši svoju publiku već itekako navikli. I ovo ljeto je nezaobilazno po pitanju koncerata te se nadaju kako će s novom pjesmom u repertoaru publiku još više zabaviti.

Foto: Tina Blagušević

3414 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail