Novosti

Mala Istrijanka vratila osmijeh na lice Zdravka Škendera

Pjesmom Mala Istrijanka, Zdravko Škender vratio se  na glazbenu scenu nakon najtežeg razdoblja u životu. Pjesmu je snimio s dobrim prijateljem i popularnim istarskim pjevačem, Sergijem Pavatom.

Stihove potpisuje Marijan Samardžić, glazbu Željko Pavičić i Luppo, dok je za aranžman zaslužna njegova matična agencija Lupo Music produkcija. Video za pjesmu Mala Istrijanka snimali su u Grožnjanu pridržavajući se svih mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite.

Vjerujem da će ovakva životna i vesela pjesma ljudima dati optimizam i volju za životom. Svima je dosta nevolja, zato smo namjerno odlučili objaviti nešto zabavno“, istaknuo je Škender.

U četrdeset godina karijere, Zdravko Škender nanizao je brojne hitove poput Ne mogu da te zaboravim, Žena kao ti, Suze ljubavi i Ako nas život rastavi, a s pjesmom Mala Istrijanka nada se da će razveseliti mnoge koje je pandemija koronona virusom uvukla u neku vrstu depresije. S popuštanjem mjera karantene Zdravko Škender nada se i povratku pred publiku, a planova mu ne nedostaje. Nove pjesme, Splitski festival, novi album – sve to daje energiju i snagu pjevaču koji smisao pronalazi u ljubavi prema glazbi i životu i koji nije dozvolio da ga tragedije slome.

 

3747 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail