Top novosti

Ljubavnici imaju pjesmu koja najbolje opisuje kraj ove i početak nove godine

Kraj godine učinio se sjajnim trenutkom za objavljivanje novog singla Ljubavnika.

Nakon mnogobrojnih božićnih pjesama koje su nas preplavile posljednjih tjedana, vrijeme je za jednu koja bi se mogla odlično uklopiti za ispraćaj stare i doček nove godine. Riječ je o pjesmi “Moji prijatelji”, iza koje stoji poznati dvojac Antonija Šola i Mario Regelja, a koja je posvećena upravo prijateljima koji nam uvelike obogaćuju živote i bez kojih bi život bio nemoguć.

“Tko može živjeti bez prijatelja? Pa oni su nam kao obitelj. Bilo je vrijeme da nakon brojnih pjesama posvetimo jednu upravo njima. Mi smo u bendu vezani poslovno, ali i prijateljski. Jedni drugima smo podrška. Razmišljali smo o spotu i zapravo odlučili ekranizirati jedno tipično muško druženje i jako smo zadovoljni kako je sve to popratio Matija Škalić koji nam uvijek radi spotove”, otkriva Mario Regelja, pjevač Ljubavnika.

Foto: Matija Škalić

Spot se snimao u jednoj vili u okolici Zagreba gdje su dečki pokazali kako to izgleda kada se druže bez boljih polovica. Pikado, kartanje, biljar i stolni nogomet najbolje su ilustrirali muško druženje koje je ovoga puta ovjekovječeno u videospotu.

Pjesma “Moji prijatelji” odmah je naišla na odobravanje brojnih glazbenih urednika, a mnogi kolege glazbenici kazali su kako je ova pjesma sjajan ulazak u novu 2022. godinu i kako je bilo vrijeme da se zima i hladnoća presijeku jednom veselom pjesmom unatoč tome što smo u ovom periodu navikli na laganiju glazbu.

Aranžman za pjesmu napravio je Borna Biondić, a dečki su uvjereni da će ova pjesma u kratkom roku doći do srca brojne publike.

Naslovna fotografija: Matija Škalić

678 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail