Novosti

Ljubav zavajka, nova pjesma Vesne Nežić-Ružić

Vesna Nežić-Ružić, popularna istarska pjevačica zabavne i etno-pop glazbe nedavno je objavila novi singl Ljubav zavajka.

Ova diplomirana pravnica s dugogodišnjom glazbenom karijerom poznata je po njegovanju istarskog izričaja, a dobitnica je niza nagrada i priznanja od kojih je jedna nagrada Status koju joj je dodijelila Hrvatska glazbena unije povodom 40 godina uspješne umjetničke glazbene karijere.  Novu pjesmu napisali su Ivica Šeperić i Avelina Damijanjević Draguzet, a aranžman Tin Šeperić.

Vesna Nežić-Ružić sudionica je niza festivala, najčešće Melodija Istre i Kvarnera, Čansonfesta u Kastvu, Marko Polo Festa na Korčuli, Brodfesta u Slavonskom Brodu, Zagorske krijesnice u Krapini, pa Kninfesta, HRF-a i drugih. U svojoj bogatoj diskografiji upisala je čak petnaest albuma, a publiku je osvojila nizom hitova: Lovor i ruže, Martinja, Tosan ti ja, Neka sviri roženica, Sve dok živu Istrijani, Volin te Istro, Dragi kanat, Na kantunu, Gremo rože brati, Suze na rastanku, Kako tebe ne voljeti, Kada mi ruke pružaš, Ča su lipi, Po voji…

2979 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail