Novosti

Lili Gee zapalili Hard Place!

Hard Place je mjesto na kojem je bend Lili Gee često puta nastupao, ali sada je povod bio još bolji – zagrebačko koncertno predstavljanje novog studijskog albuma “Ispod kože”.

Veliki broj njihovih kolega glazbenika, prijatelja, onih koji su sudjelovali u nastanku albuma i obožavatelja došlo je u kultno zagrebačko mjesto gdje rock and roll živi punim plućima. Na pozornici im se u jednom trenutku pridružio i saksofonist Ivica Premelč, a osim pjesama s novog albuma imali su i akustični dio nastupa te dio rezerviran za obrade hitova.

Foto: Nikola Knežević

“Crveno i crno”, “Lutka”, “Sunce”, “Nestajem” i “Skidam se” samo su neke od pjesama s aktualnog studijskog albuma “Ispod kože” koje smo imali priliku čuti u Hard Placeu.
“Sreća je što smo malo pričekali s predstavljanjem jer smo na terenu uspjeli stvari uvježbati”istaknula je pjevačica Lidija Graovac koja i autorski sudjeluje na albumu, a gitarist i autor pjesama Miro Odak dodao je kako je Lili Gee bend koji ni korona ne može zaustaviti.
Ovogodišnje ljeto im je bilo gusto po rasporedu koncerata.
“Bili smo u Splitu, Šibeniku, na Murtetu, u Gospiću, Čakovcu, potom na CMC 200 Slavonija festu u Slavonskom Brodu, zatim malo u Vinkovcima i Đakovu. Idemo dalje, čekaju nas novi gradovi”rekao je Miro.

Foto: Nikola Knežević

Lili Gee poznat je kao bend koji se s jednakom strašću sluša na radiju te na pozornicama, a izvedbe uživo smatraju posebnim guštom.
“Live smo za razliku od albuma brži jer nas ponese adrenalin i to je prirodno. Svirka je žešća, neke stvari možda izmaknu kontroli, ali takvi su koncerti”rekla je Lidija, a Miro dodaje“U liveu je uvijek puno strasti, od publike dobiješ nešto posebno, a to im tijekom koncerta vratiš nekom svojom energijom. Zato postoje koncerti.”

Album “Ispod kože” grupe Lili Gee možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na webshopu.

1865 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail