Top novosti

Legendarni glazbenici Dado Topić i Vlatko Stefanovski predstavljaju Plan B Fondaciju s pjesmom “Samo za nju”

Fondacija Plan B ujedinila je po prvi put legendarne glazbenike Dadu Topića i Vlatka Stefanovskog.

Pjesma “Samo za nju” za koju je stihove napisao Dado Topić, a koju su uglazbili Zoran Konević i Shidahar Solanki,  jedna je od devet pjesama na nedavno objavljenom albumu “Plan B vol. 1.”

“Protekle dvije godine su nas sve naučile da mogu doći i teža vremena kojima se moramo prilagoditi. Umjetnicima nije primjereno da miruju, dokle god imamo inspiraciju, kao što je i sa mnom slučaj, trebamo stvarati. Ovo je jedna plemenita ideja koja mi se svidjela i zato sam napisao pjesmu koju sam zatim otpjevao  u studiju Željka Nikolina u Osijeku. ‘Samo za nju’ je lijepa balada kakve volim pjevati. Posebno mi je drago što je gitarske dionice odsvirao sjajni Vlatko Stefanovski”, rekao je Dado. 

Zadovoljstvo pjesmom nije krio ni Zoran Konević, idejni začetnik i osnivač Fondacije Plan B: “Teško je riječima opisati moje osobno zadovoljstvo s načinom na koji je Dado otpjevao našu pjesmu. Naš dragi i voljeni Dado nas desetljećima oduševljava sa svojim talentom i glasom koji je tako ugodan, a u isto vreme moćan.

Aranžman ove, kao i svih ostalih pjesama na albumu, potpisuje Vojislav Aralica. Interesantan videospot u režiji Suzane Lazić snimljen je Kazalištu mladih u Banja Luci, a ljubavnu igru na poseban su način prikazali glumci u spotu, Helena Miljković i Milan Babić. Poput prethodno objavljenih singlova s albuma – “Zagledan” Dragi Jelića, “Zrno čarolije” Zvonimira Đukića Đuleta, “Vjetar” Maye Sar i ostalih, i ovaj će vrlo brzo naći put do svoje publike. Album “Plan B vol. 1” u izdanju Tesla Music i Croatia Records predstavljen je medijima početkom lipnja na press konferenciji u Vodicama u sklopu CMC festivala, a nedavno je uspješno predstavljen i u Sarajevu. Aktualni singl “Stuck on You” Mije Dimšić najavljuje nastavak rada Fondacije Plan B kao i nove pjesme vodećih glazbenih imena.

Foto:  Igor CC Kelčec

94 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail