Novosti

Lana poručuje Anti Cashu – Vrti mi se

Ove godine CMC festival će ponovo ugostiti atraktivnu Lanu Jurčević. I dok je njen prošlogodišnji apsolutni hit “Ludo ljeto” prešao 10 milijuna pregleda na YouTube-u, Lana je pripremila novu glazbenu poslasticu. U pjesmi “Vrti mi se” istog autorskog tima, Lana Jurčević – glazba, Fayo – tekst i Natko Smoljan Nace – aranžman, sudjeluje i sve popularniji pjevač i radijski voditelj, Ante Cash. Njegov duhoviti rap dio i zarazni ritam pjesme Lani će ponovo donijeti veliku slušanost, a s nestrpljenjem se očekuje i njezin novi spot.

“Pjesmu „Vrti mi se“ snimili smo u studiju Ante Casha kao i prošlu „Ludo ljeto“. Glazbu sam vrlo brzo napisala. Imala sam inspiraciju i rekla bih da je čak bilo i lagano. Onda je Fayo predložio da i pozovemo Antu kao gosta i tako je nastala pjesma. Vjerujem da će dići raspoloženje publici, a koliko im se sviđa imati ću prvo priliku vidjeti na CMC festivalu. Snimili smo i spot koji se montira i jedva čekam vidjeti kako je sve skupa ispalo. Potrudili smo se kao i obično”, rekla je Lana.

Lana je u proteklih godinu dana objavila dva singla „Neke se moći ne spavaju“ i „Tabu“. Zanimljivo je da spot za ovu posljednju pjesmu snimila sam u svom stanu, a sama se pobrinula i za šminku, frizuru, svjetlo te kameru. Ovu godinu Lana je započela koncertom u Torontu koji ju je oduševio, pokazala svoju svestranost u show programu “Ja to mogu” u kojem je došla do samog finala, a do kraja godine najavljuje još neka iznenađenja.

Pjesmu preslušajte na web stranici CMC festivala.

2292 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail