Novosti

Koncert Drage Diklića, koji je prošle godine objavljen na CD-u i Blu-rayu, od sada dostupan na YouTubeu

Koncertom u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu Drago Diklić je prije godinu i pol dana proslavio 65 godina rada.

Koncert je posvetio voljenom Zagrebu i svojoj publici i nazvao ga Zagreb je najljepši grad (Live at Lisinski). Krajem prošle godine koncert je objavljen na dvostrukom CD-u i Blu-rayu, a od danas ga možete u cijelosti pogledati i na YouTubeu. Aranžmane svih pjesama izvedenih na koncertu potpisuje upravo Drago Diklić. Koncert je snimao Vinko Vidović, a miksao i masterirao Goran Martinac u Croatia Records Studiju. Izvršni producent bio je Krešimir Dolenčić, a producenti snimanja Nikolina Mazalin i Rajko Pavlović. Marko Zeljković Zelja režirao je i montirao videosnimku koncerta. Likovno oblikovanje potpisuje Ana Luketin Fahrenwald, fotografije Samir Cerić Kovačević, dok naslovnicu krasi fotografija Davora Denkovskog

Ovaj koncert još jednom je dokazao koliku je veliku publiku Drago Diklić tijekom 65 godina okupio, ali i potvrdio kako je riječ o jednom od najboljih hrvatskih vokala stare generacije koji su vokalno i danas iznad mnogih interpretatora novije generacije.

CD i Blu-ray Drage Diklića “Zagreb je najljepši grad (Live at Lisinski)” možete kupiti po cijeni od 99 kuna svaki na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i svim većim shopovima u Hrvatskoj.

211 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail