Novosti

Kompilacija Greatest Hits Jurice Pađena & Aerodroma objavljena na vinilu

Više od 40 godina nakon osnutka benda, Jurica Pađen & Aerodrom i dalje su nevjerojatno svježi, aktualni i inovativni.

Mnoštvo velikih albuma i pjesama ušlo je u srca njihovih obožavatelja, a ovaj kultni sastav prometnulo je u rock velikane naših prostora. Nedavno objavljeno CD izdanje Greatest hits od danas je dostupno u formi koja je posebno draga brojnim ljubiteljima njihove glazbe – na vinilu. Dvostruko LP izdanje sa 180-gramskim vinilima donosi pjesme uz koje su odrastale generacije i koje već dugi niz godina uspješno plove radijskim eterom, a među njima su: Kad misli mi vrludaju, Stavi pravu stvar, Obična ljubavna pjesma, 24 sata dnevno, Fratello, Što si u kavu stavila i Otkazani let.

Prvi album Aerodroma Kad misli mi vrludaju izdan je 1979. godine i publika ga je brzo prihvatila, a osim pjesme po kojoj je album dobio ime, izdvojila se i Kraj tebe u tami. Posljednji studijski album Dnevni rituali, objavljen 2019. godine apsolutno je opravdao reputaciju benda sjajnom svirkom i zvukom, a Jurica Pađen ponovno se pokazao kao vrhunski autor. Iznimno je uspješna bila pjesma Ja te jednostavno volim, a posebice Sunce mi se smije, koja je provela čak 12 tjedana na top listi ex-Yu noviteta beogradskog radija 202. 

Dvostruko LP izdanje Greatest hits Jurice Pađena & Aerodroma za koju je sjajnu ilustraciju napravio Stephan Lupino, a likovno oblikovanje Robert Butković, možete potražiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 149 kuna.

1127 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail