Top novosti

Indira Forza predstavlja novi singl “Žena od titana”

Indira ima novi singl, a riječ je o pjesmi s kojom nastupa na CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja.

Stihove nove pjesme potpisuje Indira, a glazbu Boris Đurđević.  “Ovi stihovi su dio mog života, obožavam svoj poziv, ljude, pjesmu. Kad dođem na pozornicu ja sam doma. Publika je moja snaga jer ja živim i pjevam i nisam sama, tu sam za vas, ja sam žena sa Balkana”, predstavila nam je ukratko svoju novu pjesmu Indira.

Indira radi punom parom, na njenim društvenim mrežama datumi su brojnih ljetnih koncerata, prije desetak dana objavila je drugi album “Atlantida”, a danas već najavljuje nastup na CMC festivalu u Vodicama s novim singlom  “Žena od titana”.

“Kod mene nema stajanja, samo kratak predah da popravim ruž i idemo dalje! Završila sam svoju drugu glazbenu priču pod imenom ‘Atlantida’ i sada je vrijeme za novi list i pjesme za treće poglavlje mog samostalnog glazbenog puta. Prva na tom putu je ‘Žena od Titana’ i jedva čekam čuti kako ju zajedno pjevamo”, dodala je Indira.

Pjesmu prati spot koji je režirala Iva Čaisa (CroRec video) s energijom i raspoloženjem koji odlično opisuju glazbenicu.

“Željela sam ovom pjesmom zahvaliti mojoj vjernoj publici širom regije jer ti ljudi su moja velika sreća i bogatstvo. Gdje god došla dočekaju me s osmijehom i raširenih ruku. Glazba ne poznaje granice i u tome je njezina moć. Mislim da ćemo ‘Ženu od titana’ pjevati uglas već ovih dana na mojim nastupima u Osijeku, Vodicama, Poreču, Podgorici, Beogradu, Novom Sadu…”, zaključila je Indira koju uskoro slušamo u Podgorici “Đedovina” 10.6., Vodicama “CMC festival” 11.6.,  Beogradu “klub Port” 17.6. i u Novom Sadu “Nacionalna Klasa” 24.6.

 

Foto: Roberto Uzelac

 

171 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail