Novosti

Garavi Zagrepčanima predstavili svoje “Tri želje”

Na sunčanoj zagrebačkoj špici, u Caffe Baru & Music Shopu “Nova ploča”, jedan od trenutno najpopularnijih tamburaških sastava Garavi u petak je predstavio novi studijski album “Tri želje”. Album objavljen 15. ožujka u nakladi Croatia Recordsa donosi 11 pjesama među kojima je čak 8 objavljenih singlova poput “Tri želje”, “Četkica”, “Ajde dođi mi” i “Da te nisam volio”. Predstavljanju su nazočili svi članovi benda koji su prolaznicima Bogovićeve ulice zasvirali bećarac, a o albumu su govorili pjevač Silvio Cvitković te basprimaš Alen Jakobović koji je ujedno i autor četiri pjesme na albumu. Album je posebno predstavila Iva Vianello, urednica u Croatia Recordsu i grafička dizajnerica albuma.

Album “Tri želje” naslijedio je debitantski album Garavih “Sviraj k’o da nema sutra” objavljen 2011. godine za Croatia Records, a stvaran je punih pet godina. Garavi, koji dolaze iz male slavonske općine Vođinci, uložili su puno truda, vremena te kako su posebno istaknuli – “ljubavi”, da bi ovaj album ugledao svjetlo dana i posvetili ga svima koji su “bili uz njih na bilo koji način”. Za njegovo glazbeno oblikovanje zaduženi su bili mnogobrojni sjajni autori tamburaške glazbe od kojih su Garavi izdvojili legendarnog Baneta Krstića iz benda Garavi Sokak koji im je poklonio dvije pjesme, te producenti Tihomir Ivanetić, Željko Nikolin i Zvonimir Domazet. Album “Tri želje” Garavi posvećuju i i velikanu tamburaške glazbe, pokojnom autoru i producentu Krešimiru Stipi Bogutovcu s kojim su radili od 2007. do 2010. godine.

Nakon predstavljanja albuma u Zagrebu, Garave očekuje premijera novog videospota “Noćas” u režiji njihovog stalnog suradnika Marija Šuline.

Foto: Nikola Knežević

1728 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail