Novosti

Flyer odličnim koncertom u Tvornici predstavio “Greatest Hits Collection” izdanje

Flyer se u velikom stilu vratio pred zagrebačku publiku koncertom u Tvornici kulture.

Pred punim Malim pogonom predstavili su svoje “Greatest Hits Collection” izdanje. Elegantni pop zvuk zavladao je prostorom, a Flyerovci su izveli svoje najveće hitove i rasplesali publiku.

Koncert dolazi nakon što su posljednjim hitovima “Dan po dan” i “Meteori” osvojili hrvatsku listu najemitiranijih singlova. Njihovi “Meteori” se već 6. tjedana nalaze na listi, a prepoznala ih je i publika koja je došla licem u lice uživati u sjajnoj pjesmi. Publiku su u kvalitetu uvjerili svojim karakterističnim zvukom i energijom uživo, a frontwoman grupe, Petra Kožar, istaknula se kao sjajna animatorica publike. Gitarski riffovi i odlična usklađenost benda koji u istom sastavu djeluje od početka karijere bila je veliki bonus Flyerovcima. Osim pjevačice Petre Kožar, sjajnu energiju su na publiku prenijeli Mario Kovač na klavijaturama, Ivo Dunat na basu, Željko Kožar na bubnjevima te Ivan Dumalovski Janjušić svirajući gitaru.

Raspjevana publika u glas je s bendom pjevala najveće hitove poput “Kako da te ne volim”, “Dan po dan”, “Metori”, “Stanica prema suncu”, “O jednoj mladosti”, “Nismo sami”, “Ritam sunca”, “Osjećaj”, “Tragovi u tragu”, “Sve je u redu”, “More”, “Mala iluzija”. Svi oni proizašli su s tri studijska albuma, koje je zaokružio “Greatest Hits Collection”, objavljen na CD-u i LP-u.

U odličnoj atmosferi prostora koji bendu dobro pristaje, simbiozom jazza, soula, funka i rokerskih riffova, Flyer je pokazao kvalitetnu cijelinu koju vrijedi doći poslušati uživo.

Fotografije: Vedran Metelko

 

415 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail