Novosti

Elio Pisak predstavlja novu pjesmu Pitam se

Elio Pisak, najpopularniji istarski glazbenik kojeg zbog svog zaštitnog znaka, brkova, mnogi zovu i istarskim Mišom Kovačem, svoje obožavatelje počastio je novom pjesmom i video spotom Pitam se. Elio potpisuje glazbu i tekst pjesme dok se za aranžman pobrinuo Janoš Feher.

Ljubavna priča pretočena je u zanimljiv spot snimljen u Kastvu, Opatiji i Crkivenici. U spotu se uz Božidara Habeka pojavljuje i Tamara Smeraldo, atraktivna plavuša kojoj je Elio dodijelio glavnu ulogu i u prethodnom spotu Plamen stare ljubavi. Video, montažu i scenarij novog video spota odradili su Alen Horvatić i Mario Damjanović (DMC produkcija).

Elio je od malih nogu sanjao da će biti ono što je sada, a u svojoj je karijeri surađivao s mnogim poznatim skladateljima poput Đorđa Novkovića, Zrinka Tutića i Rajka Dujmića. Vlasnik je nekoliko zlatnih ploča, a po ostvarenim nakladama svojih albuma spada u najuspješnije hrvatske izvođače. U svojoj glazbenoj karijeri Elio Pisak je otpjevao mnogobrojne hitove kao što su  L’armonica triestina, Con la supa Istriana, Niti vino, nit’ rakija, Ciao Amici, Daj mi, daj, Marina, Diže mi se,  Dobra ti večer ljubavi, Šoldi su vajka u modi i mnoge druge.

3216 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail