Novosti

Dražen Zečić s prijateljima i kolegama proslavio izlazak albuma “Srce moje iz bitaka sto”

U prostorijama trgovačkog lanca Tommy u Solinu predstavljen je novi studijski album Dražena Zečića pod nazivom “Srce moje iz bitaka sto”.

Na devetnaestom studijskom albumu, jednog od najpopularnijih pjevača i autora zabavne glazbe, nalazi se ukupno devet pjesama među kojima su hitovi: “Ako život opet priliku mi da”“Zašto plačeš”“Sve si sama odabrala”“Sve je zbog nje”, duet s Markom Škugorom “Jedna dođe, druga ode” te aktualni “Skini mi se s vrata”.

U ime diskografske kuće Croatia Records sve prisutne je pozdravila urednica novog albuma Klaudija Čular: “Album smo objavili krajem travnja i već u prvih tjedan dana album je zasjeo na 1. mjesto top liste najprodavanijih domaćih albuma. Dokaz je to da je Dražen Zečić i dalje jedan od najtiražnijih pjevača zabavne glazbe čiji su i prijašnji albumi prodani u platinastim i dijamantnim nakladama. Zaista nam je drago da je jedan od najpoznatijih autora i pjevača ponovo pod okriljem Croatia Records i da nastavljamo suradnju započetu još 1995. godine s albumom ‘Boem u duši’.” 

Osim predstavnika medija, izlazak albuma “Srce moje iz bitaka sto” došli su pozdraviti Zečićevi prijatelji, suradnici i kolege: Željko Šparmajer, Pero Panjković, Ivica Bubalo, Alen Nižetić, Milan Terze, Darko Miladin, Željko Petreš, Tomislav Mamić i brojni drugi.

“Prva pjesma s kojom sam najavio ovaj album bila je ‘Sve je zbog nje’, a onda sam  zbog izostanaka koncerata imao dovoljno vremena za snimanje svih ostalih  pjesama. Zahvaljujem svim mojim stalnim suradnicima i veliko hvala gospodinu Tomislavu Mamiću, velikom čovjeku i radniku, koji mi je pružio veliku podršku tijekom ove dvije pandemijske godine i koji zajedno sa mnom potpisuje  pjesmu ‘Ako život opet priliku mi da'”, rekao je Dražen Zečić.

Usporedno s promotivnim aktivnostima vezanim uz album, Dražen Zečić je i koncertno aktivan što posebno veseli njegovu mnogobrojnu publiku. Izuzetan interes izazvala je najava velikog koncerta na splitskom Žnjanu i to 21. lipnja povodom svjetskog dana glazbe. U čast hrvatske zabavne glazbe i pune dvadeset i tri godine nakon Zečićevog spektakularnog koncerta održanog 1999. godine pred 20000 ljudi, vrijeme je da se koncertni spektakl ponovi.

998 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail