Top novosti

“Dealing with the Pain” je nova pjesma izvrsnog J.R. Augusta, inspirirana vremenom u kojem živimo

“Dealing with the Pain” prvi je singl s novog studijskog albuma J.R. Augusta, višestrukog dobitnika Porina i autora svjetskog kalibra. 

Pjesma ‘Dealing with the Pain’, kao i cijeli album ‘Still Waters’, inspirirana je vremenom u kojem živimo. Što se vizuala tiče, želio sam ispričati najpoznatiju priču svih vremena kroz prizmu 2022. godine”rekao je J.R. August. A najpoznatija priča je ona o sinu Božjem i njegovom raspeću, o četrdeset dana pred nama. Priča je to uobličena u videospot za koji režiju potpisuje Filip Gržinčić. Priča je to o godini koja je tek počela, a već bi je najradije zaboravili.

Foto: Filip Gržinčić

Svrstavanje J.R.-ove glazbe u žanrovske ladice bila bi blasfemija, zato otvorenog uma i otvorenog srca uđite u J.R.-ov svijet. Neka vas ne zaprepasti ono što vidite, simboli su tu da nam poigravanje njima otvori neka nova područja slobode. Na Čistu srijedu, dan pokore, skupa s J.R.-om zakoračimo u “mirne vode”.

J.R. August je još uvijek u vodama, bile one opasne, mutne ili mirne. “Snimao sam doma sve, što je u isto vrijeme prokletstvo i blagoslov jer imam pred sobom cijeli instrumentarij što otvara neslućene mogućnosti. Na albumu će biti devet pjesama i moj nekakav prepoznatljiv izričaj, ali zvuk je definitivno 2022. godina.”  J.R. August potpisao je i novi ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records te najavio da već u pripremi ima sasvim nova glazbena iznenađenja.

Album “Still Waters” svjetlo dana će ugledati na Veliki petak, 15. travnja, a osim CD-a u prodaji će se naći i LP izdanje. Prebilježbe za ova izdanja koja su zapravo J.R.-ovi religijski spisi – CD vizualno evocira molitvenik, a LP bibliju – moguća je putem webshopa Croatia Recordsa.

Naslovna fotografija: Filip Gržinčić

352 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail