Novosti

Daria Hodnik predstavlja sjajan animirani spot za pjesmu “Zagrli me sad”

Nakon singla „Pružam ruke sreći”, Daria Hodnik, punokrvna pjevačica dojmljivog spleta interpretativnih emocija predstavila je pjesmu “Zagrli me sad” koja je već osvojila radijske etere.

Pred vama je sada predivan i sugestivan animirani spot, djelo Dalibora Popoviča kojim je na najbolji mogući način zaokružena poruka ove iskrene pjesme koja je već osvojila srca mnogih slušatelja.

Darijin provjereni tim suradnika, Ante Pecotić, pjesnik među domaćim glazbenim autorima i Miroslav Lesić Lesique potpisuju i i ovu Darijinu pjesmu za koju ona kaže:„Zagrli me sad je divna, topla, ljubavna pjesma, u kojoj je Ante Pecotić nastavio uspješan niz pozitivnih tekstova s jasnom i iskrenom porukom. Zaista je ugodno raditi s pravim profesionalcima, koji znaju šta, kako i kome namjeniti. Mislim da je u potpunosti ispoštovao moj karakter i personality kod ove pjesme, što je jednako i za skladatelja, aranžera i producenta pjesme Miroslava Lesića. Iskreno se nadam da će se većina publike pronaći u ovoj pjesmi, jer u današnje vrijeme zagrljaj i topla riječ su sve što nam treba.”

2179 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail