Top novosti

Crvena jabuka priprema se za koncerte u Zagrebu i Beogradu

Crvena jabuka, jedna od najpopularnijih pop grupa u regiji, uskoro će razveseliti svoje obožavatelje s dva koncerta koja će se tijekom ožujka održati u Zagrebu i Beogradu.

Koncerti su nastavak napornoga rada započetog još prošle godine kada je Crvena jabuka izdala svoj novi album Tvrđava, a koji se odmah po izlasku našao na prvom mjestu najprodavanijih domaćih albuma. Ovaj popularni bend predvođen legendarnim i nezamjenjivim Draženom Žerićem Žerom sprema se uskoro objaviti i peti službeni singl i spot s aktualnog albuma. Radi se o pjesmi Nebesko platno posvećenoj Davoru Papiću, ocu vizualnog identiteta Crvene jabuke.

Dvije godine nakon posljednjeg održanog koncerta u Beogradu, Crvena će jabuka ponovno 8. ožujka zasvirati u poznatoj Kombank dvorani. Koncertom naziva Nekako s proljeća ujedno će se obilježiti i Međunarodni dan žena, a bit će to jedan od prvih koncerata pred publikom nakon izbijanja epidemije koronavirusa. Samo dan nakon beogradskog koncerta, 9. ožujka, Crvena jabuka priprema prvi virtualni spektakl u Zagrebu, a koncertni repertoar sastavljen je od pjesama s novog albuma Tvrđava te starijih hitova uz koje su odrastale brojne generacije. Zagrebački virtualni koncert prvi je njihov takav koncert, a svoje obožavatelje pozivaju da budu dio te jedinstvene priče. U nedostatku publike koja baš uvijek doprinosi sjajnoj atmosferi na njihovim koncertima  organizatori Music Time u suradnji s Croatia Records posegnuli su za posebnim produkcijskim mogućnostima. Ulaznice za virtualni koncert mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr. 

Crvena jabuka, koja broji više od tri desetljeća postojanja, tako još jednom dokazuje da se može prilagoditi svim uvjetima.

3011 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail