Top novosti

Cecilija obožavateljima poklonila najljepši božićni dar u obliku “Golubice”

Kraljica tamburaške glazbe Cecilija Rudić zaključuje iznimno uspješnu godinu singlom “Golubica” i na taj način daruje svojim obožavateljima najljepši božićni poklon.

Za razliku od pjesme “Mangup” kojom se predstavila na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama i “Hej mladosti” koja je sjajno prihvaćena od strane publike, novi singl nešto je sporijeg ritma i predstavlja sve ono zbog čega je Cecilija omiljena u tamburaškim krugovima. Glazba, tekst i aranžman djelo su poznatog autora Mirka Šenkovskog – Geronima, produkciju pjesme radio je Antonio Krupilnicki, a sjajan video spot potpisuje Mario Šulina iz produkcijske kuće “Produkcija Nova”. Pjesmom “Golubica” Cecilija je ponovno dokazala kako tamburaška glazba uz samo njoj svojstven pristup može zvučati itekako svježe i moderno, a s druge strane zadržati iskrenu emociju i izvorne vrijednosti tambure.

Sljedeće godine Croatia Records objavit će novo studijsko izdanje na kojem Cecilija neumorno radi, a najavila ga je kao nešto svježe, drugačije i neočekivano. Do izlaska albuma preostaje nam uživati uz njezine hitove kojima će se zasigurno pridružiti i pjesma “Golubica”.

3940 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail