Novosti

Buđenje najavilo koncertnu promociju novog albuma u velikom pogonu Tvornice kulture

Zabilježite si u svoje kalendare datum 30. studenog (petak) jer će tada jedan od najboljih hrvatskih pop/rock sastava, Buđenje, održati veliku koncertnu promociju novog, šestog studijskog albuma “Samo ti, samo ja”.

Promocija će biti održana u velikom pogonu Tvornice kulture gdje je Buđenje točno prije 4 godine održalo sjajan koncert, ali sada stižu bogatiji za nekoliko iskustava. U međuvremenu su dijelili pozornicu sa Stingom i Parnim Valjkom, a pozvani su i da budu predgrupa velikim Simple Mindsima.

Bend osim sjajnih koncerata obilježava i vrhunska produkcija, te pjesme koje već godinama vladaju radijskim eterima. Pripremaju i neka iznenađenja i goste koji će uveličati ovaj koncert u Tvornici kulture.

“Samo ti, samo ja”, “Ljubav nema pravila”, “Ne govori više”, “Kosti i tilo”, “Nije to ljubav”, “Zajedno” feat. Vanna i “Oprostija bi sve”, samo su neki od brojnih hitova koje smo čuli u više od 16 godina impresivne glazbene karijere. Ovaj autentičan pop/rock bend na čijem čelu je autor pjesama, Darko Bakić, jedan je od najzastupljenijih i najemitiranijih bendova današnjice što potvrđuje priznanje Hrvatske diskografske udruge za prošlu godinu.

Nadolazeći šesti studijski ablum pod nazivom “Samo ti, samo ja” bit će objavljen na jesen, a na njemu se posebno ističe, osim zadnja dva singla (“Samo ti, samo ja”, “Budi moja”) i jedinstvena obrada velikog hita pokojnog Dine Dvornika, “Misliš da sam blesav” koja je snimljena u sklopu projekta “Zimzeleno, a novo”. Pjesma je oduševila i autora teksta Zlatana Stipišića Gibonnija, a došla je na odobrenje i brojnih fanova Dvornika.

Već sada možete kupiti ulaznice za koncert u Tvornici kulture i to po early bird cijeni od 60 kuna (ograničeni kontigent) do isteka zaliha ili do 1. rujna na Eventim.hr.

Foto: Nikola Knežević

2522 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail