Novosti

Božo Vrećo predstavio spot za pjesmu “Meni si bila vrijedna”!

Božo Vrećo, princ sevdaha i interpretator anđeoskog glasa, predstavio je spot za pjesmu “Meni si bila vrijedna” kojom najavljuje sutrašnji izlazak svog petog studijskog albuma “Melek” u izdanju Croatia Recordsa.

O samoj pjesmi Božo je izjavio:”Pjesma ‘Meni si bila vrijedna’ sigurno je jedna od najljepših s albuma. Napisao sam je kao odu ljubavi za sve one koji vole bez obzira na to što slijedi. Cijeli album ‘Melek’ zapravo govori o tome kakao nastaviti voljeti, biti ljubav i zračiti ljubav ma što da se dogodi.”

Spot je sniman u Gvoznom polju na Treskavici, a u spotu se uz Božu pojavljuje i maleni dječak Leo kao simbol novog života.
“Leo nosi mornarska odijelca sašivena po uzoru na 20-te godine i ona evociraju uspomenu na mog djeda Kostu koji je bio mornar, a haljina s ružama je kao i do sada mojih ruku djelo i dio je kolekcije koja izlazi na jesen. Cijela pjesma je zapravo jedan kaleidoskop emocija, prisjećanja, ljubavi i čežnje. U spotu je to zapravo i jedan dan mog roditeljstva”, rekao je Božo.

Album “Melek” već dobiva sjajne kritike i nema sumnje da kako se radi o jednom od najboljih albuma godine.  Matej Devčić tako za Muzika.hr piše:”“Melek” je težak album za slušanje na kojem o svojim osjećajima, stanjima uma i tuzi, koja je očiti lajtmotiv, Vrećo ne piše zato što ima nešto za reći, već zato što to mora reći. Zaista, nema veće tuge nego kad autor u sebi nosi neispričanu priču, a na našu sreću Vrećo nas nije zakinuo za priču. A niti za još jedan jako dobar album s osobnim potpisom i iskrenim uvidom u dijelić vlastitog svijeta.” Dok Nikola Knežević za Music Box zaključuje:”Ovaj album bi svatko trebao poslušati, svatko kome je stalo do iskrene ljudske emocije, iskrene ljubavi, iskrenog srca i duše, a Božo Vrećo je osoba, glazbeni intelektualac koji sve te osobine ima i obožava ih dijeliti sa svojom publikom”.

Pjesmu “Meni si bila vrijedna” preuzimte na singlovi.crorec.hr.

 

2972 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail